She put some lipstick on her face because she wanted to make up her mind.

(oorspronkelijk gepost op http://sellmyshoes.skynetblogs.be op 9 januari 2009)

De resultaten waren nog slechter dan gedacht. Ze had ‘het’ niet, de panache, … Jammer, zou een normaal mens redeneren. Maar haar hersenpan werd prompt vacuum gezogen. Ze liet haar voeten er met haar lichaam vandoor gaan… De oorlog in Irak leek plots maar een kubieke centimeter groot en Bush een kleine irritante smurf. Misschien was de wereld wel mooier zonder O2 in haar bovenkamer…

Maar het zou niet Kerstmis zijn als al de zorgen smolten voor de zon. Hoewel ze de afgelopen week haar kans gemist had om wereldberoemd te worden, leek het allemaal wel wat geluwd. Ze vonden het minder erg, waarschijnlijk omdat ze totaal andere dingen aan haar hoofd had!

Het zag er bovendien naar uit dat de gehele wereld het niet half zo dramatisch vond als zijzelf. Wat misschien wel in haar voordeel speelde, ze houdt van de drama in haar leven. Toch niet onbelangrijk om even te melden, de dramadrang werd groter en groter en groter! Maar goed, keep on dreaming, met je hoofd zo hoog mogelijk in de wolken.

Van Kerstmis kwam al heel snel een nieuw jaar. een jaar met een 2 voor- en een 9 achteraan. Hoera! De geboorte van een nieuwe baby! Hoera de geboorte van een Sportpaleis in vuur en vlam en een Regi die zijn publiek opzweept om hun handen in de hoogte te richten! Heerlijk! En ook op oudejaar kon de dramadrang niet hoog genoeg oplopen: vrieskou onder -5, schoenen nog opener dan een paar Crocs, maar wel meer stylish, én zere voeten! We zijn het nieuwe jaar kortom goed gestart, met een heerlijke portie drama!

Laat van je horen.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s